Drenica live's Webseite


LIDHU DIREKT NE CHAT-DRENICA-LIVE

[][][]~D__R__E__N__I__C__A~[][][]

 

Per Te Ber Lutje Për Op@ mundeni tek ADMINI i dhomes @drenica_2004_1 Apo Ne Emajlin drenica_2004@msn.com

@Fshimi_lotet

ADMIN i dhomes @drenica_2004_1

@zemerbardhe

@XX_AMANDA_24_XX

@Zemrushe_fin

@xix_Njona_xix

@X_BesT_X_UsA_X

@x_Albakos_Ch_x

@X-Drenicakja-X

@VUSHTRRI_SWE

@valbona_18

@Vajz_simpatike

@SwEet_PeJoNkA

@SeCrEt_DjAl_1

@RREZART

@Red Bull 80

@QiKa-RoMaNtIkE

@QiK_DrEnIcE_

@puqpuruqi_86

@Princesha_e_Cufit

@PDK_DRENICA_2006

@Nik i

@MissDrenica_uk1

@MbReTeReShA_e_pall

@MaNiKeNjA-E-BuKuR

@Lepurushja_uk

@LeOniTaA-

@lejla_ca

@Labi_ger

@L e n t a

@Kullerka_e_Mamit

@KoSoVaRjA1986

@Jam_Syzeza

@invite1

@Imellda

@III KoRaBi III

@II DRENICA_2005 II

@II DRENICA_ 2005 II

@HAJNI-ME-PAJSER

@Genta-ny-

@GeNjeShtAre

@Fshimi_Lotet

@femi97

@engjull_73_nl

@Edonaa_22

@Edona_H

@e_lezetshmja

@DrEnIcAkJa_ZeMeR_KoSovEs

@drenicaki_26

@DrEnIcA_zEmRa_KoSoVeS

@drenica_ger

@drenasi_2005

@drenasi-gjer

@dredhani_3

@dj_bici_nl

@davidoff_magnum

@DAJTI100

@Dajabek

@cufit

@cariica_usa

@cArIcA_e_Dh0mEs

@blerta-22-USA

@bilbili_01_55_22

@besjana_20

@BEQARI-XX

@BENZ_SL_500

@belta100

@Azizja_ch_Lyss

@Arlinda_usa_3

@Arita

@ari_swe_1

@AnTiGoNa-

@Andisa_Fr

@An_ToNi_P

@Albrina

@agoni90

@Miss_kosovarja_2004

@Gjelbrina

Regullat e dhomes ne

Paltalk

[][][]~D__R__E__N__I__C__A~[][][]

 1. Për të marr mikrofoni duhët së pari të ngritet dora dhe pritja në radh.

 2. Përdorimi i mikrofonit ka kohën e caktuar 7 deri maximalisht 10 minuta (Muzik ose bised)

 3. Ndalohët muzika dhe këngët në gjuhët e huaja, si dhe këngët me përmbajtje te tekstëve banale/ofenduese.

 4. Ndalohët paraqitja e fotografive dhe videove në publik që përmbajn material (Porno-sex)

 5. Nuk tolerohën shprehjet rasiste ndaj nacionaliteteve të tjera.

 6. Ndalohet i të foluri në mikrofon si dhe shkruarja në publik në gjuhën e huaj.

 7. Nëse një vizitor e ndjen vetën të ngacmuar nga dikush mund të kontakton me operatorët e dhomës. PV

 8. Nuk tolerohën shprehjet xhelozije (Xhelozija nuk ka vend në këtë dhom).

 9. Ndalohën grindjet ndërmjet vizitorëve në publik.

 10. Ndalohën paraqitjet e tekstëve në publik të kopjurara nga bisedimet në PV.

 11. Ndalohën reklamimet e Linqeve së webfaqëve të ndryeshme pa marrveshjën e operatorit.

 12. Ndalohën reklamimet e dhomave të tjera.

 13. Ndalohën INVITE massive të vizitorëve aktual në dhom. Për ndryshe BAN.

 14. Ndalohën përdorimet e programëve të ndryeshëm që ndryshojn pamjën standarte në publik. (FLOODER)                                                                                        Operatoret

 15. Operatorët e kësaj dhome nuk kan të dreit të jen edhe në dhomat tjera me imunitet operimi, pas ca vrejtëje stafi do të largon atë nga kjo dhom. Si vizitor mund në gjdo kohë të viziton këtë dhom.                                                                                     Operatori

 16. Operatori duhët të ndjen vetin sikur se edhe të gjithë vizitorët e tjer.

 17. Operatorit nuk i lejohët të jep BOUNCE (Përjashtim) ose RED DOT (Pikën e kuqe) ndonjërit nëse nuk ka arsyetim. (Lezo rregullin e dhomes

 18. Operatori e ka të patjeter të ketë edhe të tjerët operator në dhomë ADD (List të kontaktit), për shkak të kooperimit ndërmjet operatorëve së dhomës.

 19. Operatori nuk ka të dreit të mbyll dhomën pa arsyetim.

 20. Nëse operatori mungon më shumë se 1 jav dhe nuk ka lajmëruar asnjërin nga operatorët tjer ai do të largohët në emër të stafit.

 21. Qështjet dhe problemet e dhomës mund të diskutohën vetëm në dhomën e stafit ose në PV. Por jo në publik.

 22. Nuk tolerohën sjelljet arrogante dhe jo edukative të operatorit në dhom.

 23. Operatori ka të dreit të tërhiqet nga imuniteti i operimit në gjdo koh dhe të marrë prap atë nëse ai vet dhe  stafi i dhomës jan dakord.

 24. Operatori e ka obligim të jetë i korrekt me secilin vizitor, dhe ti respekton njëjt.

 25. Operatori duhët të lajmëron ndonjërin operator tjetër nëse largohët nga dhoma, si dhe të përshendetet me vizitorët e dhomës.


Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!