Drenica live's Webseite


Emrat !!!

 

Emrat e Femrave

 

Emrat e Meshkujve

Emri

Kuptimi

Emri

Kuptimi

Aida

Mysafire

Adem

Emėr profeti

Aishe

Gjalleri, Emri i gruas se Profetit

Adil

I drejtė

Aja

Ajet, Shenjė, E dallueshme

Ahmed

Njė nga emrat e Profetit (as)

Anisa

Miqesore, e shoqerueshme

Ali

Fisnik; Emėr kalifi

Behije

E bukur, Rrezatuese

Alim

Dijetar feje

Emira

Bollėk, imperiale

Amir

Udhėheqės

Emine

Besnike

Arif

I Dijshėm

Esma

Vajza e Ebu-Bekrit

Asim

Ai qė rri larg mėkateve.

Fatime

Bija e Profetit

Bilal

Emri i Muezinit tė Profetit (as)

Feride

E veēante, Unike

Daut

Emėr profeti

Firdes

Kopesht ne Xhennet

Dilaver

Trim; Guximtar; Kurajoz.

Halime

Emri i nenes prej gjiri te Profetit

Ekrem

Mė bujari

Hana

Lumturi

Ejub

Emėr profeti

Hanife

Muslimane e paster

Fadil

I nderuar; I jashtėzakonshėm

Hasna

E bukur

Faik

I shkėlqyer

Hatixhe

Emri i gruas se Profetit

Faruk

Ai qė dallon tė vėrtetėn nga gėnjeshtra.

Iman

Besim

Ferhan

Gėzim

Lejla

Natė

Fetah

Ai qė arrin fitore.

Lina

E butė, e dhembshme, e dashur

Fuat

Zemėr

Melek

Engjell

Hadi

Drejtim; Udhėzim

Merjem

Emri i nenes se Isait

Halim

I Durueshėm

Nadia

Fillimi, E para, Shpresė

Hamdi

Lavdėrim; Admirim

Nadire

E rrallė, E ēmuar

Hamid

Falenderim / Adhurim i Allahut

Nebiha

Inteligjente

Hamza

Luan

Nermin

Lule, delikate, e butė

Harun

Emėr Profeti

Nur(a)

Dritė

Hasan

I pashėm; i mirė

Rabie

Pranverė, kopesht

Hidajet

Udhėzim

Remzie

Dhuratė

Ibrahim

Emėr Profeti

Rukije

Xhentile, emri i vajzes se Profetit

Idris

Emėr Profeti

Safije

E qetė, e paster, Shoqe e mirė

Iliaz

Emėr Profeti

Seliha

Lule, e paster, e devotshme

Imran

Emėr Profeti

Selime

E sigurtė, E shendetshme

Irfan

Mirėnjohje

Selma

Paqėsore

Isa

Emėr profeti

Semiha

Bujare, Shpirtmadhe

Ismail

Emėr profeti

Sara

Emri i gruas se Ibrahimit

Jahja

Emėr profeti

Tesnim

Shatėrvan ne Xhennet

Jakub

Emėr profeti

Xhemile

E bukur

Jasin

Njė nga emrat e Profetit (as)

 

Surah

File Type

Save Listen
 

   
1

Al-Fatiha

MP3 Save
2

Al-Baqara

MP3 Save
3

Aal-e-Imran

MP3 Save
4

An-Nisa

MP3 Save
5

Al-Maeda

MP3 Save
6

Al-An'aam

MP3 Save
7

Al-A'raf

MP3 Save
8

Al-Anfal

MP3 Save
9

At-Tawba

MP3 Save
10

Yunus

MP3 Save
11

Hud

MP3 Save
12

Yusuf

MP3 Save
13

Ar-Ra'd

MP3 Save
14

Ibrahim

MP3 Save
15

Al-Hijr

MP3 Save
16

An-Nahl

MP3 Save
17

Al-Isra

MP3 Save
18

Al-Kahf

MP3 Save
19

Maryam

MP3 Save
20

Taha

MP3 Save
21

Al-Anbiya

MP3 Save
22

Al-Hajj

MP3 Save
23

Al-Mumenoon

MP3 Save
24

An-Noor

MP3 Save
25

Al-Furqan

MP3 Save
26

Ash-Shuara

MP3 Save
27

An-Naml

MP3 Save
28

Al-Qasas

MP3 Save
29

Al-Ankaboot

MP3 Save
30

Ar-Room

MP3 Save
31

Luqman

MP3 Save
32

As-Sajda

MP3 Save
33

Al-Ahzab

MP3 Save
34

Saba

MP3 Save
35

Fatir

MP3 Save
36

Ya-seen

MP3 Save
37

As-Saaffat

MP3 Save
38

Sad

MP3 Save
39

Az-Zumar

MP3 Save
40

Ghafir

MP3 Save
41

Fussilat

MP3 Save
42

Ash-Shura

MP3 Save
43

Az-Zukhruf

MP3 Save
44

Ad-Dukhan

MP3 Save
45

Al-Jathiya

MP3 Save
46

Al-Ahqaf

MP3 Save
47

Muhammad

MP3 Save
48

Al-Fath

MP3 Save
49

Al-Hujraat

MP3 Save
50

Qaf

MP3 Save
51

Adh-Dhariyat

MP3 Save
52

At-Tur (

MP3 Save
53

An-Najm

MP3 Save
54

Al-Qamar

MP3 Save
55

Ar-Rahman

MP3 Save
56

Al-Waqi'a

MP3 Save
57

Al-Hadid

MP3 Save
58

Al-Mujadala

MP3 Save
59

Al-Hashr

MP3 Save
60

Al-Mumtahana

MP3 Save
61

As-Saff

MP3 Save
62

Al-Jumu'a

MP3 Save
63

Al-Munafiqoon

MP3 Save
64

At-Taghabun

MP3 Save
65

At-Talaq

MP3 Save
66

At-Tahrim

MP3 Save
67

Al-Mulk

MP3 Save
68

Al-Qalam

MP3 Save
69

Al-Haaqqa

MP3 Save
70

Al-Maarij

MP3 Save
71

Nooh

MP3 Save
72

Al-Jinn

MP3 Save
73

Al-Muzzammil

MP3 Save
74

Al-Muddaththir

MP3 Save
75

Al-Qiyama

MP3 Save
76

Al-Insan

MP3 Save
77

Al-Mursalat

MP3 Save
78

An-Naba

MP3 Save
79

An-Nazi'at

MP3 Save
80

Abasa

MP3 Save
81

At-Takwir

MP3 Save
82

Al-Infitar

MP3 Save
83

Al-Mutaffifin

MP3 Save
84

Al-Inshiqaq

MP3 Save
85

Al-Burooj

MP3 Save
86

At-Tariq

MP3 Save
87

Al-A'la

MP3 Save
88

Al-Ghashiya

MP3 Save
89

Al-Fajr

MP3 Save
90

Al-Balad

MP3 Save
91

Ash-Shams

MP3 Save
92

Al-Layl

MP3 Save
93

Ad-Dhuha

MP3 Save
94

As-Sharh

MP3 Save
95

At-Tin

MP3 Save
96

Al-'alaq

MP3 Save
97

Al-Qadr

MP3 Save
98

Al-Bayyina

MP3 Save
99

Az-Zalzala

MP3 Save
100

Al-'adiyat

MP3 Save
101

Al-Qari'a

MP3 Save
102

At-Takathur

MP3 Save
103

Al-Asr

MP3 Save
104

Al-Humaza

MP3 Save
105

Al-Fil

MP3 Save
106

Quraish

MP3 Save
107

Al-Ma'un

MP3 Save
108

Al-Kauther

MP3 Save
109

Al-Kafiroon

MP3 Save
110

An-Nasr

MP3 Save
111

Al-Masadd

MP3 Save
112

Al-Ikhlas

MP3 Save
113

Al-Falaq

MP3 Save
114

An-Nas

MP3 Save

 

- Surah File Type Save Listen
1 Al-Fatiha MP3 Save
1 Al-Fatiha Real Audio Save Listen
2 Al-Baqara MP3 Save
2 Al-Baqara Real Audio Save Listen
3 Aal-e-Imran ( The Family of 'Imran ) MP3 Save
3 Aal-e-Imran ( The Family of 'Imran ) Real Audio |  1 | |  2 | Listen
4 An-Nisa ( Women ) MP3 Save
4 An-Nisa ( Women ) Real Audio Save Listen
5 Al-Maeda ( The Table ) MP3 Save
5 Al-Maeda ( The Table ) Real Audio Save Listen
6 Al-An'aam ( Cattle ) MP3 Save
6 Al-An'aam ( Cattle ) Real Audio Save Listen
7 Al-A'raf (The Heights ) MP3 Save
7 Al-A'raf (The Heights ) Real Audio Save Listen
8 Al-Anfal ( Spoils of War ) MP3 Save
8 Al-Anfal ( Spoils of War ) Real Audio Save Listen
9 At-Tawba (Repentance ) MP3 Save
9 At-Tawba (Repentance ) Real Audio Save Listen
10 Yunus ( Jonah ) MP3 Save
10 Yunus ( Jonah ) Real Audio Save Listen
11 Hud ( Hud ) MP3 Save
11 Hud ( Hud ) Real Audio Save Listen
12 Yusuf (Joseph ) MP3 Save
12 Yusuf (Joseph ) Real Audio Save Listen
13 Ar-Ra'd ( The Thunder ) MP3 Save
13 Ar-Ra'd ( The Thunder ) Real Audio Save Listen
14 Ibrahim ( Abraham ) MP3 Save
14 Ibrahim ( Abraham ) Real Audio Save Listen
15 Al-Hijr ( Stone Land ) MP3 Save
15 Al-Hijr ( Stone Land ) Real Audio Save Listen
16 An-Nahl ( The Bee ) MP3 Save
16 An-Nahl ( The Bee ) Real Audio Save Listen
17 Al-Isra ( The Night Journey ) MP3 Save
17 Al-Isra ( The Night Journey ) Real Audio Save Listen
18 Al-Kahf ( The Cave ) MP3 Save
18 Al-Kahf ( The Cave ) Real Audio Save Listen
19 Maryam ( Mary ) MP3 Save
19 Maryam ( Mary ) Real Audio Save Listen
20 Taha MP3 Save
20 Taha Real Audio Save Listen
21 Al-Anbiya ( The Prophets ) MP3 Save
21 Al-Anbiya ( The Prophets ) Real Audio Save Listen
22 Al-Hajj ( The Pilgrimage ) MP3 Save
22 Al-Hajj ( The Pilgrimage ) Real Audio Save Listen
23 Al-Mumenoon ( The Believers ) MP3 Save
23 Al-Mumenoon ( The Believers ) Real Audio Save Listen
24 An-Noor ( The Light ) MP3 Save
24 An-Noor ( The Light ) Real Audio Save Listen
25 Al-Furqan (The Criterian ) MP3 Save
25 Al-Furqan (The Criterian ) Real Audio Save Listen
26 Ash-Shuara ( The Poets ) MP3 Save
26 Ash-Shuara ( The Poets ) Real Audio Save Listen
27 An-Naml (The Ant ) MP3 Save
27 An-Naml (The Ant ) Real Audio Save Listen
28 Al-Qasas ( The Stories ) MP3 Save
28 Al-Qasas ( The Stories ) Real Audio Save Listen
29 Al-Ankaboot ( The Spider ) MP3 Save
29 Al-Ankaboot ( The Spider ) Real Audio Save Listen
30 Ar-Room ( The Romans ) MP3 Save
30 Ar-Room ( The Romans ) Real Audio Save Listen
31 Luqman MP3 Save
31 Luqman Real Audio Save Listen
32 As-Sajda ( The Prostration ) MP3 Save
32 As-Sajda ( The Prostration ) Real Audio Save Listen
33 Al-Ahzab ( The Combined Forces ) MP3 Save
33 Al-Ahzab ( The Combined Forces ) Real Audio Save Listen
34 Saba ( Sheba ) MP3 Save
34 Saba ( Sheba ) Real Audio Save Listen
35 Fatir ( Orignator ) MP3 Save
35 Fatir ( Orignator ) Real Audio Save Listen
36 Ya-seen MP3 Save
36 Ya-seen Real Audio Save Listen
37 As-Saaffat ( Those who set the Ranks ) MP3 Save
37 As-Saaffat ( Those who set the Ranks ) Real Audio Save Listen
38 Sad ( The Letter Sad ) MP3 Save
38 Sad ( The Letter Sad ) Real Audio Save Listen
39 Az-Zumar ( The Troops ) MP3 Save
39 Az-Zumar ( The Troops ) Real Audio Save Listen
40 Ghafir ( The Forgiver God ) MP3 Save
40 Ghafir ( The Forgiver God ) Real Audio Save Listen
41 Fussilat ( Explained in Detail ) MP3 Save
41 Fussilat ( Explained in Detail ) Real Audio Save Listen
42 Ash-Shura (Consultation ) MP3 Save
42 Ash-Shura (Consultation ) Real Audio Save Listen
43 Az-Zukhruf ( Ornaments of Gold ) MP3 Save
43 Az-Zukhruf ( Ornaments of Gold ) Real Audio Save Listen
44 Ad-Dukhan ( Smoke ) MP3 Save
44 Ad-Dukhan ( Smoke ) Real Audio Save Listen
45 Al-Jathiya ( Crouching ) MP3 Save
45 Al-Jathiya ( Crouching ) Real Audio Save Listen
46 Al-Ahqaf ( The Wind Curved Sandhills ) MP3 Save
46 Al-Ahqaf ( The Wind Curved Sandhills ) Real Audio Save Listen
47 Muhammad MP3 Save
47 Muhammad Real Audio Save Listen
48 Al-Fath ( Victory ) MP3 Save
48 Al-Fath ( Victory ) Real Audio Save Listen
49 Al-Hujraat ( The Private Apartments ) MP3 Save
49 Al-Hujraat ( The Private Apartments ) Real Audio Save Listen
50 Qaf ( The Letter Qaf ) MP3 Save
50 Qaf ( The Letter Qaf ) Real Audio Save Listen
51 Adh-Dhariyat ( The Winnowing Winds ) MP3 Save
51 Adh-Dhariyat ( The Winnowing Winds ) Real Audio Save Listen
52 At-Tur ( The Mount ) MP3 Save
52 At-Tur ( The Mount ) Real Audio Save Listen
53 An-Najm ( The Star ) MP3 Save
53 An-Najm ( The Star ) Real Audio Save Listen
54 Al-Qamar ( The Moon ) MP3 Save
54 Al-Qamar ( The Moon ) Real Audio Save Listen
55 Ar-Rahman ( The Beneficent ) MP3 Save
55 Ar-Rahman ( The Beneficent ) Real Audio Save Listen
56 Al-Waqi'a ( The Inevitable ) MP3 Save
56 Al-Waqi'a ( The Inevitable ) Real Audio Save Listen
57 Al-Hadid ( The Iron ) MP3 Save
57 Al-Hadid ( The Iron ) Real Audio Save Listen
58 Al-Mujadala ( She That Disputeth ) MP3 Save
58 Al-Mujadala ( She That Disputeth ) Real Audio Save Listen
59 Al-Hashr ( Exile ) MP3 Save
59 Al-Hashr ( Exile ) Real Audio Save Listen
60 Al-Mumtahana ( She that is to be examined ) MP3 Save
60 Al-Mumtahana ( She that is to be examined ) Real Audio Save Listen
61 As-Saff ( Battle Array ) MP3 Save
61 As-Saff ( Battle Array ) Real Audio Save Listen
62 Al-Jumu'a ( Friday ) MP3 Save
62 Al-Jumu'a ( Friday ) Real Audio Save Listen
63 Al-Munafiqoon ( The Hypocrites ) MP3 Save
63 Al-Munafiqoon ( The Hypocrites ) Real Audio Save Listen
64 At-Taghabun ( Mutual Disillusion ) MP3 Save
64 At-Taghabun ( Mutual Disillusion ) Real Audio Save Listen
65 At-Talaq ( Divorce ) MP3 Save
65 At-Talaq ( Divorce ) Real Audio Save Listen
66 At-Tahrim ( Prohibtiion ) MP3 Save
66 At-Tahrim ( Prohibtiion ) Real Audio Save Listen
67 Al-Mulk ( The Sovereignty ) MP3 Save
67 Al-Mulk ( The Sovereignty ) Real Audio Save Listen
68 Al-Qalam ( The Pen ) MP3 Save
68 Al-Qalam ( The Pen ) Real Audio Save Listen
69 Al-Haaqqa ( The Reality ) MP3 Save
69 Al-Haaqqa ( The Reality ) Real Audio Save Listen
70 Al-Maarij (The Ascending Stairways ) MP3 Save
70 Al-Maarij (The Ascending Stairways ) Real Audio Save Listen
71 Nooh MP3 Save
71 Nooh Real Audio Save Listen
72 Al-Jinn ( The Jinn ) MP3 Save
72 Al-Jinn ( The Jinn ) Real Audio Save Listen
73 Al-Muzzammil ( The Enshrouded One ) MP3 Save
73 Al-Muzzammil ( The Enshrouded One ) Real Audio Save Listen
74 Al-Muddaththir ( The Cloaked One ) MP3 Save
74 Al-Muddaththir ( The Cloaked One ) Real Audio Save Listen
75 Al-Qiyama ( The Rising of The Dead ) MP3 Save
75 Al-Qiyama ( The Rising of The Dead ) Real Audio Save Listen
76 Al-Insan ( Man ) MP3 Save
76 Al-Insan ( Man ) Real Audio Save Listen
77 Al-Mursalat ( The Emissaries ) MP3 Save
77 Al-Mursalat ( The Emissaries ) Real Audio Save Listen
78 An-Naba ( The Tidings ) MP3 Save
78 An-Naba ( The Tidings ) Real Audio Save Listen
79 An-Nazi'at ( Those who drag forth ) MP3 Save
79 An-Nazi'at ( Those who drag forth ) Real Audio Save Listen
80 Abasa ( He frowned ) MP3 Save
80 Abasa ( He frowned ) Real Audio Save Listen
81 At-Takwir ( The Overthrowing ) MP3 Save
81 At-Takwir ( The Overthrowing ) Real Audio Save Listen
82 Al-Infitar ( The Cleaving ) MP3 Save
82 Al-Infitar ( The Cleaving ) Real Audio Save Listen
83 Al-Mutaffifin ( Defrauding ) MP3 Save
83 Al-Mutaffifin ( Defrauding ) Real Audio Save Listen
84 Al-Inshiqaq ( The Sundering ) MP3 Save
84 Al-Inshiqaq ( The Sundering ) Real Audio Save Listen
85 Al-Burooj ( The Mansions of the Stars ) MP3 Save
85 Al-Burooj ( The Mansions of the Stars ) Real Audio Save Listen
86 At-Tariq ( The Nightcomer MP3 Save
86 At-Tariq ( The Nightcomer Real Audio Save Listen
87 Al-A'la ( The Most High ) MP3 Save
87 Al-A'la ( The Most High ) Real Audio Save Listen
88 Al-Ghashiya ( The Overwhelming ) MP3 Save
88 Al-Ghashiya ( The Overwhelming ) Real Audio Save Listen
89 Al-Fajr ( The Dawn ) MP3 Save
89 Al-Fajr ( The Dawn ) Real Audio Save Listen
90 Al-Balad ( The City ) MP3 Save
90 Al-Balad ( The City ) Real Audio Save Listen
91 Ash-Shams ( The Sun ) MP3 Save
91 Ash-Shams ( The Sun ) Real Audio Save Listen
92 Al-Layl ( The Night ) MP3 Save
92 Al-Layl ( The Night ) Real Audio Save Listen
93 Ad-Dhuha ( The Morning Hours ) MP3 Save
93 Ad-Dhuha ( The Morning Hours ) Real Audio Save Listen
94 As-Sharh( Relief ) MP3 Save
94 As-Sharh( Relief ) Real Audio Save Listen
95 At-Tin ( The Fig ) MP3 Save
95 At-Tin ( The Fig ) Real Audio Save Listen
96 Al-'alaq ( The Clot ) MP3 Save
96 Al-'alaq ( The Clot ) Real Audio Save Listen
97 Al-Qadr ( Power ) MP3 Save
97 Al-Qadr ( Power ) Real Audio Save Listen
98 Al-Bayyina ( The Clear Proof ) MP3 Save
98 Al-Bayyina ( The Clear Proof ) Real Audio Save Listen
99 Az-Zalzala ( The Earthquake ) MP3 Save
99 Az-Zalzala ( The Earthquake ) Real Audio Save Listen
100 Al-'adiyat ( The Courser ) MP3 Save
100 Al-'adiyat ( The Courser ) Real Audio Save Listen
101 Al-Qari'a ( The Calamity ) MP3 Save
101 Al-Qari'a ( The Calamity ) Real Audio Save Listen
102 At-Takathur ( Rivalry in world increase ) MP3 Save
102 At-Takathur ( Rivalry in world increase ) Real Audio Save Listen
103 Al-Asr ( The Declining Day ) MP3 Save
103 Al-Asr ( The Declining Day ) Real Audio Save Listen
104 Al-Humaza ( The Traducer ) MP3 Save
104 Al-Humaza ( The Traducer ) Real Audio Save Listen
105 Al-Fil ( The Elephant ) MP3 Save
105 Al-Fil ( The Elephant ) Real Audio Save Listen
106 Quraish MP3 Save
106 Quraish Real Audio Save Listen
107 Al-Ma'un ( Small Kindesses ) MP3 Save
107 Al-Ma'un ( Small Kindesses ) Real Audio Save Listen
108 Al-Kauther ( Abundance ) MP3 Save
108 Al-Kauther ( Abundance ) Real Audio Save Listen
109 Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) MP3 Save
109 Al-Kafiroon ( The Disbelievers ) Real Audio Save Listen
110 An-Nasr ( Divine Support ) MP3 Save
110 An-Nasr ( Divine Support ) Real Audio Save Listen
111 Al-Masadd ( The Flame ) MP3 Save
111 Al-Masadd ( The Flame ) Real Audio Save Listen
112 Al-Ikhlas ( Sincerity ) MP3 Save
112 Al-Ikhlas ( Sincerity ) Real Audio Save Listen
113 Al-Falaq ( The Daybreak ) MP3 Save
113 Al-Falaq ( The Daybreak ) Real Audio Save Listen
114 An-Nas ( Mankind ) MP3 Save
114 An-Nas ( Mankind ) Real Audio Save Listen

 

 

                                     Besimi ne Allahun

                         Ngrite koken lart o vella dhe shiqo

                         Shiqoje qiellin dhe pastaj mendo

                         Mendo se Kush e krijoi ket Gjithsi

                         Dhe do te bindesh se ekziston nje Perendi

 

                        Ekziston i Gjithfuqishmi Krijuesi jon

                        I cili me fjalet e tij ne Kur'an na udhezon

                        Ai e Krijoi ket Harmoni

                        Ne sherbimin tend jan o njeri

 

                        Mos mendon se rastesisht u krijove

                        Dhe idet darviniste i pasove

                        Kurse Krijuesin tend e harrove

                        Per krijimin tend Ate nuk e falenderove

 

                  Pse nuk falenderon Allahun per mirsit qe ti dhuroi

                       Nga te gjitha krijesat ty te dalloi

                      Te zbukuroj me shum cilsi

                       Edhe logjiken ta dhuroj ty

 

                       E shkurter eshte jeta jote

                       Mos u merr me pun kote

                       Por te lutem o vella

                      Falendero Allahun per qdo gje qe te dha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 NiSaNuR üyenin alternatif Ego
Transmetohet nga Halid iben Velidi r.a I cili tha : Erdhi nje bediun tek i derguari i Allahut , Muhamedi(a.s), dhe tha :O Pejgamber, erdha te te pyes ne lidhje me diqka qe me pasuron si ne ket bot , po ashtu ne boten tjeter.
O njerez, degjoni se q‘do t’ju them, se nuk e di a do t’ju takoj me ne kete vend pas ketij viti!O njerez, frikesohuni Zotit dhe respektojeni ate, behuni te njerezishem dhe te drejte ndaj vetes dhe ndaj te tjereve. Kjo eshte dita e flijimeve ne emer te All-llahut.

Perkujtoi njerzit qe I kaplon frika,e perkujto veten tende te mbuluar me turp,perulje,breng,tmerr te papare,ne mes te te gjitha krijesave,I zhveshur,kembezbathur,te gjith te heshtur nga frika dhe tmerri ,nuk degjon pos levizjen e kembeve qe ecin kah thirresi.

O biri im, kane kaluar shume vite prej jetes tende e une te kam mbajtur ne zemren time, te kam pastruar me duart e mia, prehrin tim e bera shtrat per ty,Naten nuk flejsha vetem qe ti te fleshe, kurse diten u lodhesha qe ti te gezohesh. Pushimi im, qdo dite ishte te te shoh ty te buzeqeshur, e kenaqesia ime ne qdo moment qe te kerkosh nga une ndonje gje te te pregadis, e kjo ishte kulmi i gezimit tim.
Kush kerkon knaqesin e Allahut me zemrimin e njerzve I mjafton Allahu per qka I bejn njerzit dhe kush kerkon knaqesin e njerzve me zemrimin e Allahut,Allahu (ate njeri) e le te njerzit(qe skan asgje ne dor per ti ndihmuar).(hadithi sahih)
Vllezer te nderuar shikoni se qfar ndodhi ne indonesi para disa ditesh,nga shkatrrimi shpetuan vetem xhamit,por mos harroni se kjo mund tju ndodh edhe juve,prandaj falendero Allahun per gjithqka qe ben.. 
copyright ankebut.com
 
 
 

Datenschutzerklärung
Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!