Drenica live's Webseite


 

.. Video-VoiceChat ..

 

RREGULLAT

Të nderuar Vizitorë të Video Voice Chatit Abi-Remix.Net JU LUTEMI QË TI LEXONI RREGULLAT NE VIJIM E QË JANË TË PARAPARA PER TË I RESPEKTUAR SEJCILI ANËTARË APO VIZITORË. Paraprakishtë ju falenderon STAFI i Abi-Remix.Net


1. Para së gjithave duhet të tregoni një respekt dhe kulturë të lartë ndaj përdorusve të chatit si dhe atyre që na vizitojnë.Ju lutemi që të keni kujdes ndaj përsonave provokues të cilët përdorin fjalë fyese ndaj jush asnjëherë mos bjer në provokim që edhe ti duke iu revanshuar të përdorësh po atë té njëjtin fjalor banal,sepse stafi i ka mbikqyrësit që rregullishtë mbikqyrin!


2. Dëshironi të bisedoni me dikë ne chat ? Kët mundë ta bëni duke klikuar në nikun e tije,mirepo gjthsesi që biseda të jetë shumë e sinqertë,miqësore dhe pa asnjë ofendim apo shprehje fyese!!!


3. Nëse pyetja juaj është shum private,atëhere të njëjten mos e bëni në publike ku pjesëmarrësit në chat mundë të ndihen të fyer,atë ke mundësi t´ia adresosh në privatë. PM


4. Nëse dikush fyen dhe ofendon të tjerët apo përdorë fjalorë banal dhe të pakëndshëm ju atë mundë ta injoroni kur jeni PRIVAT, ndërsa kur i njëjti është në PUBLIKÉ, atëherë janë /OP./ ose /ADMIN./ të cilët marrin masat e duhura sipas nevojes me një /KIK/ njëherë apo /BAN IP/largim nga dhoma. Gjithashtu për ata të cilët mendojnë se iu është bërë ndonjë e pa drejtë nga ana e /OP./ose/ADMIN./mundë të ankoheni në adresat tonë: Abi_Support@hotmail.com


5. Rregullat për MIC. janë me sa vijon: Ju keni mundësinë të paraqiteni me 2 këngë apo 7 minuta ta mbani MICIN.


6. Si mundë ta merrni MICIN? Kliko në /Talk-Req/ dhe /OP./ apo /ADMIN./të cilët gjenden në dhomë për të ju futur në listën e radhës për MIC. e nëse e humbëni radhën atëhere kliko përsëri si më lartë në /Talk-Req/ për të hyrë në radhë përsëri.


7. Niku ( Pseudonimi ) qe paraqitet në Chat e që është ofendues/fyes apo provokues do të përjashtohet me një /KICK/, sepse në chat ka pjesëmarrës të moshave të ndryshme. Mos perdorni Nick-un (Pseudonimin) e huaj kjo është rreptësishtë e ndaluarë dhe ata që nuk e përfillin do të largohen me KICK nga Chati.


8. Ju lutemi të mos përdorni Nick (pseudonim) emra të partive, personaliteteve nga jeta politike psh.PDK, AAK, LDK apo Thaqi,Rugova etj.....përndryshe jemi të detyruar që t´ju largojmë nga chati.


9. Nuk jeni të dëshiruar në qoftë se perdorni gjuhet e huaja për qëllime ofenduese, zero tolerancë për ata që përdorin fjalë apo këngë sllave.

10. Ndalohet reklamacioni i serverëve tjerë apo faqeve të ndryshme të internetit (me shkrim apo me Mic.)

Si mundeni te kerkoni @op te Abi-Remix.Net

Duhet te jeni musafyr me se paku 14 dit ne per ti njoftuen Chatistat. Dhe rregullat Video-Voice Chat Abi_Remix.Net Dhe te na dergoni ne email lutjen e juaj.

Emrin Mbiemrin. Vendbanimin. Dhe te dini te perdorni Video-Voice Chat. edhe regullat e Chatit. qe te jenin bashk punus me tjer operator Nese mendoni se i plotsoni keto kushte dhe jeni ne perputhshmeri me rregulloren e keti Chatit ateher munde te aplikoni per @op duke shkruar ne email : Abi_Support

Vizita Juaj Knaqësija Jonë


Rregullat për /ADMIN-a/ dhe /OPERATORË/
1. Reklamimi i pa autorizuar që bëhet në chat apo faqet tjera të Abi-Remix.Net
nga Adminat apo OPERATORET dhe mospërmbajtja e rregullave nga ana e tyre , Abi-Remix.Net i ka të rezervuara të gjitha të drejtat për të bërë largimin pra marrjen e të drejtës për ta ushtruar detyren e besuarë.


2. Ndalohet që /ADMINA/ apo /OP/ të bëjnë dallime në anëtarë apo vizitorë duke ia marë dikujtë Micin për t´ia dhënë ati që e njohin apo e kan mik, mike etj. Pra anëtarët duhet të trajtohen si të barabartë të gjithë njësoj. Nëse kjo përsëritet disa herë nga /OP/ apo /Admin./ atëhere Abi-Remix.Net autorizimin për të bërë largimin e tyre.


3. Është e ndaluar që një /ADMIN/ apo /OP/ të lejojë dikendë që është i kyqur në chat për ta ofenduar apo injoruar autoritetin e tijë !!!


4. Sejcili /ADMIN/ apo /OP/ që i jep dikujtë (KICK) ose (BAN IP) duhet të mbajë evidencë Nickun dhe arsyen si dhe prej kujt është kryer largimi apo masat e ngjajshme.


5. Qdo /ADMIN/ ose /OP/ mudë ta kenë vetëm nga një Nick. Pra /OP/ apo /ADMIN/ nuk guxojnë të hyjnë në chat me nick të panjohurë.


6. Mos i jep KICK befasishtë askujtë por më parë tërhiqja vërejtjen apo ndaloja shkrimin, pra vepro arsyeshëm.


7. Qdo anëtarë apo mysafir ka përparësi për ta marr MIC-in në krahasim me /ADMIN/ apo /OP/ që janë në dhoma të Abi-Remix.Net


8. Nëse /ADMIN/ apo /OP/ nuk gjinden pranë Kompjuterit për një kohë të gjatë ata do të konsiderohen si të papërgjegjshëm dhe ndaj tyre s´do të ketë tolerancë. Ata të cilët nuk kan mundësi apo kan punë té rëndësishme ne i kuptojmë dhe paraprakishtë i lirojmë.


9. Qdo /OP/ apo /ADMIN/ duhet të regjistrohet,patjetër në faqën e Abi-Remix.Net që të ketë nick-name të mbrojtur, kundër keqpërdorimeve. Nëse ju si OP apo ADMIN në chatin Abi-Remix.Net ju përmbaheni këtyre rregullave atëher ne ju dëshirojm një punë të mbarë dhe ju falinderojmë me Respekt për të gjithë juve.


10. Të gjithë të interesuarit që me dëshirë dhe pa interesa financiare pranojnë rregullat e lartëshënuara për ushtrimin e detyrave me përpikëshmëri si /OP/ dhe /ADMIN/ në Abi-Remix.Net chat janë të mirëseardhurë dhe që në fillim i përshëndesim. Ne Staffi realizues i chatit Abi-Remix.Net ju përshëndesim dhe ju dëshirojm argëtim,kënaqësi dhe disponim në shoqërin tonë me dëshirë që të kaloni sa më bukur Më Respektë Stafi i Abi-Remix.Net

Vizita Juaj Knaqësija Jonë

Ne Staffi realizues i chatit Abi-Remix.Net ju përshëndesim dhe ju dëshirojm argëtim,kënaqësi dhe disponim në shoqërin tonë me dëshirë që të kaloni sa më bukur.

E Drejta e Rregullave 19.02.2007

Supper Admin/e Ne www.Abi-Remix.Net

Abi_Remix

Dashuro_Mos_Lendo

 

 

 

@hotmail.com

 

- Mos e përdorni emra të ftyrave politike.
- Mos përdor Emra të dëshmorve.
- Mos përdorni fjalë ofenduese në asnje rastë.( pamvarsishte provokimev te tjerve)
- Mos vendosni emra me përmbajtje provokuese apo ofenduese,
- Mos përdorni gjuhen dhe muzik të si ajo TURKE, GREKE SLLAVE
- Mos përsëritni rreshtat dhe figurinat shumë herë, Max lejohet 3 her
- Mos përdorni mikrofonin më shumë se 2 këngë apo 7-10 min.( 7-10 minuta bised )

 


Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!